1.256 groeiblaadjes voor iedereen die steentje bijdraagt aan vaccinatiecentrum

Gepubliceerd op maandag 31 mei 2021 9.40 u.
Afgelopen week werden er maar liefst 1.256 groeiblaadjes verspreid voor iedereen die op één of andere manier een steentje bijdraagt aan de goede werking van het vaccinatiecentrum.

1.050 vrijwilligers en medewerkers in het vaccinatiecentrum, maar ook talrijke vrijwilligers daarbuiten en medewerkers van Balen, Dessel, Mol en Retie leveren voor of achter de schermen een onmisbare bijdrage om de vaccinatiecampagne tot een goed einde te brengen.

We uiten onze dank met groeiblaadjes. Als de ontvanger de instructies volgt, groeit er iets moois, net zoals in het vaccinatiecentrum. Deze kleine attentie staat symbool voor onze grote dankbaarheid naar iedereen die z’n steentje bijdraagt.

Vrijwillige inzet

De meest zichtbare inzet komt van de 1.050 medewerkers in het vaccinatiecentrum, medewerkers van het Vlaamse en Rode Kruis en coördinatoren in het vaccinatiecentrum. Zij leiden de vaccinaties ter plaatse in goede banen. Daarnaast zijn er de chauffeurs van de minder mobielen centrales, de VACmannen en VACvrouwen, de callcentermedewerkers,… die onze inwoners informeren en ervoor zorgen dat onze inwoners probleemloos in het vaccinatiecentrum geraken.

Medewerkers gemeentebesturen

Achter de schermen leveren tal van logistiek medewerkers, collega’s van de financiële dienst, aankoopdienst, communicatiedienst, technisch en logistiek medewerkers, ICT’ers, medewerkers eerstelijnszone,… dagelijks een belangrijke bijdrage. Ook zij ontvangen een groeiblaadje.

Meer info: Vaccinatiecentrum, 014 38 90 47, vaccinatiecentrum@elzbaldemore.be