Hoe bereik je het vaccinatiecentrum?

Met de auto

We plaatsen wegwijzers om alle bezoekers veilig en vlot naar het vaccinatiecentrum te leiden.

  • Vanuit Balen rij je via de Zuiderring en Borgerhoutsendijk (kruispunt Meerhout). Zo vermijd je de Molderdijk.
  • Vanuit Dessel en Retie rij je via de Turnhoutsebaan langs Keirlandse Zillen, Nijverheidsstraat, Martelarenstraat en Rode-Kruislaan naar parking Rivierstraat. Zo moet je het Centrum niet doorkruisen om het vaccinatiecentrum te bereiken.
Met de trein

Per uur is er een rechtstreekse treinverbinding tussen Balen en Mol. Vanaf het station wandel je ongeveer een kilometer tot aan het vaccinatiecentrum. Er zijn verschillende busverbindingen tussen het station en het vaccinatiecentrum. Voor de juiste dienstregeling surf je naar www.belgiantrain.be.

Met de fiets

We voorzien een fietsenstalling naast het vaccinatiecentrum.

  • Vanuit het Centrum bereik je het vaccinatiecentrum veilig via de Wandelweg. Ter hoogte van het Moldersbok steek je de Molderdijk over. Er ligt een verhoogd fietsoversteekpunt en zebrapad.
  • Vanuit Balen fiets je door de fietstunnels, via de Hofstraat en de Wandelweg. Je kan ook het fietspad langs de Molderdijk gebruiken.
  • Vanuit Dessel en Retie fiets je door het Centrum via de Statiestraat, Kloosterstraat en de parking ‘t Getouw. Vervolgens neem je de Wandelweg langs de Nete richting Molderdijk.
Met de bus

Het vaccinatiecentrum is vanuit Retie en Dessel bereikbaar met de bus lijn 470 (Turnhout – Mol). Er zijn twee bussen per uur. Afstappen doe je aan de halte Martelarenstraat. Van daaruit wandel je nog zo’n 250 meter tot aan het vaccinatiecentrum.

Vanuit Olmen en Balen kan je het vaccinatiecentrum bereiken met buslijn 170 (Beringen – Mol) met halte aan de kerk in Mol-Centrum. Van daaruit stap je nog zo’n 150 meter tot aan het vaccinatiecentrum. Voor de juiste dienstregeling check je www.delijn.be.